pondělí 16. července 2012

Doma


Máme je doma. Oba. Už pátý den.

Hned druhý den po jejich příjezdu jsme ještě museli se Šimonem do Motola, protože s růžkem, který mu velmi rychle vyrostl na hlavě, si v Karlových Varech nevěděli rady, ale vypadá to dobře. Tedy ne, že by nám v Motole cokoliv diagnostikovali. Ani po podrobném sonu, nedokázali, jak se přesně píše v lékařské zprávě, hypoech. strukturu blíže specifikovat. Ale podle všech názorů, které jsme vyslechli, se zdá, že by nemělo jít o nic vážného.

Upřímně říkám, že další návštěvu dětské onkologie v FN Motol, bych si s chutí odpustil. A to jsme byli jen na ambulanci. Vidět ty malé děti, které tam chodí po chodbě opíraje se o kapačku, by nenechalo chladnými ani pořádné drsňáky. A tím já zaručeně nejsem. Nicméně v polovině srpna tam musíme ještě na kontrolu. Takže mi nezbývá nic jiného než sbírat psychické síly na další návštěvu. A snad už to potom bude opravdu naposledy.

Tatínek mě koupe


Mně se doma spí dobře, tatínkovi prý teď o trochu hůř :)

 

2 komentáře:

  1. Tak to moc držím palce! Jak je vidět, tatínek je šikovnej a dosytosti se může vyspat, až budeš větší :-)Pak nebude spát, až začneš jezdit za holkama...
    Marcela

    OdpovědětVymazat
  2. Doma je nejlip :) Drzim palce, ses statecnej a vyrid rodicum, ze jsou taky statecny. A ze uz bude urcite vsechno dobry.

    OdpovědětVymazat